3. Látássérült fiatalok nyaralhatnak a Velencei tónál

Közzétéve: 2 éve

A Kézzel Fogható Alapítvány egyhetes nyaralást szervez 18 és 34 év közötti aktív, kikapcsolódni vágyó látássérült fiatalok részére. A nyaralás helyszíne Gárdony, a szállás pedig a Velencei tó közvetlen közelében működő Fészek vendégház. A létesítmény 4-6 ágyas szobákkal, a földszinten és az emeleten található egy-egy fürdőszobával, illetve konyhával, társalgóval, terasszal és grillezőhelyes udvarral van felszerelve. A szálláshelytől alig két percnyi séta a strand, igen közel vannak az éttermek, büfék és egyéb vásárlási egységek, illetve a vonatállomás sincs messze.
A programok között sok strandolás és tandem biciklizés, néhány kirándulás, valamint tűzrakás, grillezés, de még narrált színházi előadás is szerepel.
Extraként sárkányhajózás és sup bérlés is megszervezésre kerül.
A nyaralás várható költsége 30.000 forint/fő, ebbe beletartozik a napi három étkezés, a szállás költsége, illetve a különböző programokon történő részvétel, kivéve az igény szerinti sárkányhajózást és a sup bérlést, melyek további kb. 7000 forint egyéni költséget jelentenek.
További információ, illetve a kitöltendő jelentkezési lap Petneházy Emőkénél, az alapítvány munkatársánál kérhető a következő e-mail címen:
epetne@gmail.com