A mozgás jegyében töltöttük a május végét

Közzétéve: 1 éve

Alapítványunk dolgozói nagyon szeretnek mozogni, sportolni.
Ezt mi sem bizonyítja másként, minthogy a nyár elején már két tandemtúrán, és egy pécsi sétán vagyunk túl.
A tandem túrák eddig Kaposváron, és Pécs környékén valósultak meg. Mindkét alkalommal 4 kerékpárral indultunk útnak, és mindkét helyről elmondhatjuk, hogy nem kis utat tettünk meg.
Kaposváron május 23-án voltunk, ahol a Deseda tó környékén 12 km távot mentünk. A végére sokan mosolyogva szálltak le párjukkal a bicikliről, mondván, hogy máskor is megtennék ezt a távolságot.
Pécsett május 31én fogtuk meg a kormányt, és Siklós környékét jártuk be. Itt igaz, nagyobb távolságot, 24 km-t tettek meg a résztvevők. A túra elején azt hittük az időjárás nem a mi oldalunkon áll, hiszen délelőtt esett az eső, de délután nagyon szép verőfényes napsütésben, szép környezetben mozoghattunk.
Ne felejtsük el, a Malomvölgyi kirándulásunkat sem, mely a pünkösdi hétvégén volt esedékes. A résztvevők itt is sok élménnyel lettek gazdagabbak, és a kellemes séta közben, vagy egy kis pihenő alatt alkalmuk nyílt jobban megismerni egymást.
De a mi beszámolónk helyett olvassák egyik résztvevőnk összefoglalóját:
“Azért jó az ilyen és ehhez hasonló eseményekre eljárni, mert ilyenkor érezheti az ember, hogy tagja egy szuper közösségnek. A malomvölgyi kirándulásnál is ugyanezt tapasztalhattuk.
Volt lehetőség ismerkedni, vagy folytatni a témázgatást azokkal, akikkel már régebben találkoztunk, mindezt egy gyönyörű környezetben.
Meg- megállva körbesétáltuk a tavat megállónként más partnerrel, majd dél tájékán egy padon megtelepedve olyan kis játékokat játszottunk, ahol mindenki felfedhetett magáról valamit, amit a többiek esetleg még nem tudhattak előtte.
Visszafelé is kiváló volt a hangulat, még a plázson is elheveredtünk.
Fantasztikus volt, mindenkit feltöltött ez a pár óra.”
Egy résztvevő