Állampolgári Részvétel Hete – Szekszárd, 2018. május 15-17.

Közzétéve: 6 éve
ÁRH kiemelt kép

Alapítványunk az idei évben is megjelent a Mentálhigiénés Műhely, a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata által szervezett rendezvénysorozaton. Rengeteg program várta a látogatókat délutánonként a Szent István téren, számos zenés-táncos fellépés, társas és logikai játékok, kézilabda bemutató, könyv csere-bere. Valamennyi korosztály talált kedvére valót. A civil szervezetek bemutatkozásán, kitelepülésén Alapítványunk munkája iránt is érdeklődhettek a polgárok.
Szervezetünket egy látó és egy látássérült munkatárs képviselte, három kliensünk érzékenyítő jelenléte pedig tovább színesítette az információnyújtással, érzékenyítő játékokkal, látássérülteket segítő háztartási és informatikai eszközök bemutatásával gazdag programot. Az óvodás korú gyermekektől a nyugdíjasokig minden korosztályból akadtak érdeklődők.
A szervezetek között igen aktív kommunikáció bontakozott ki. Alapítványunknak is alkalma adódott a társszervezetekkel való kapcsolatok elmélyítésére és új szervezeti kapcsolódások kiépítésére.
Fotógaléria