Elindult a Varázsceruza – Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával című, zenei tehetségkutató, tehetséggondozó program!

Közzétéve: 9 hónapja

A Civilút Alapítvány felhívását továbbítjuk a kedves érdeklődők számára.

Kedves Tehetségek!

A Civilút Alapítvány szeptember 20-án elindította Varázsceruza – Hagyj nyomot a világban Pásztor Annával című rendhagyó, zenei tehetségkutató, tehetséggondozó programját, melyre várják minden olyan, fogyatékossággal élő tehetség jelentkezését, akik zenei területen remekelnek énekhangjukkal, dalszövegíró képességükkel, vagy éppen kiválóan játszanak hangszereken – akár egyéni, akár csoportos indulóként.
A jelentkezéshez az Anna and the Barbies Márti dala című számát szükséges újragondolni és feldolgozni. A szöveget hagyd meg az eredeti formájában, ne tegyél hozzá, és ne vegyél el belőle, azonban a dal műfajával azt kezdhetsz, amit csak szeretnél. Akár telefonnal vedd fel, ahogy előadod, előadjátok a Márti dalát. Az így elkészült videót töltsd fel YouTube-ra, és a lent megadott jelentkezési felületen az adatok kitöltésével, majd a videódra mutató link megadásával add le nevezésed.
Mutasd meg, mutassátok meg a világnak, hogy a tehetség nem válogat, nem differenciálja a fogyatékosságot! Fogalmazd meg a dallamok útján, milyen ember vagy, hol vannak a te kapaszkodóid az életben, miből merítkezel, ki vagy valójában!

HOGY MIT NYERSZ MINDEZZEL?
2023. 12. 01. – 2024. 02. 29. között zenei mentorprogramban vehetsz részt. A programot Pásztor Anna vezeti, és zenei producer segíti a veletek való közös munkában.
A mentorprogramban összesen 3 kiválasztott formáció/előadó/együttes vesz részt.
A 3 hónapos mentorálási időszak alatt 1 dalt szereztek majd közösen. Az alkotási folyamatot a Civilút Alapítvány által megbízott zenei producer intenzíven kíséri. Pásztor Annának a nagyobb fordulópontokon bemutatjátok majd, hol tartotok, elmesélhetitek, mit gondoltok, miben, hogyan fejlődtök. Az így kapott tudás révén megtanuljátok, melyek a dalszerzés és hangszerelés folyamatai. Anna a tanácsaival, meglátásaival segíti a csapatot a közös alkotási folyamatban.
Feladatotok lesz a zene- és dalszövegírás, a hangszerelés, a műfaji meghatározás. A dalt profi stúdióban veszik majd fel, és videoklipet is forgatnak hozzá. A mentorprogram alatt interjúkat készítenek veled, veletek, hogy mások is megismerjék az alkotási folyamatot, megismerjenek benneteket.

Az időszak alatt havi 2 alkalommal találkoztok személyesen, amely során munkátokat a zenei producer instruálja, kíséri majd. Kéthetente 5 órában segíti a fejlődéseteket megbízott zenei producer.
A mentorprogram időszaka alatt formációnként/előadónként/együttesenként havi nettó 250 000 Ft-tal segíti munkátokat a Civilút Alapítvány.
2024. 03. 11-i héten sajtótájékoztatón mutathatjátok be, mit értetetek el együtt. Bemutatjátok az alkotás folyamatát.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2023. október 20. éjfél
A pontos pályázati kiírásért kattints a jelentkezési felületre:
https://forms.gle/tGcQKQ4WoAJuRJbbA
További információért keresd a Varázsceruza kommunikációs felületét:
https://www.facebook.com/VarazsceruzaProgram