Gondosóra program

Közzétéve: 1 éve

Gondosóra program egy országos jelzőrendszerre épül. Feladata, hogy a saját otthonukban élő idős emberek egy egyszerű eszköz segítségével kapcsolatba léphessenek az általuk előre megjelölt kontaktszeméllyel, aki baj esetén közvetlen és gyors támogatást, illetve megoldást nyújthat a problémájukra.
A programhoz alanyi jogon lehet csatlakozni minden 65. életévét betöltött magyar állampolgárnak, akik ingyenesen megkapják a jelzőeszközt. A programba a regisztráció gombra kattintva tud jelentkezni, az eszközök kiosztása a regisztrációs űrlap feldolgozását követően folyamatosan történik.
Az ingyenes jelzőeszközt igényelheti a felhasználó (65. életévét betöltött magyar állampolgár) vagy a felhasználó segítője (az a személy, aki a felhasználó megbízásából és jóváhagyásával tölti ki a regisztrációs űrlapot).
A készülék használatba vételéhez javasolt olyan segítő családtag vagy ismerős regisztrálása, akiket az esetleges riasztás során a diszpécserközpont értesíteni tud.
A készülék rendszeres töltésén és viselésén kívül a továbbiakban semmire nincsen szükség, hogy a program aktív tagja maradjon.
Gondosóra program, Weboldal

Kezdőlapkülső


Regisztrációban, ügyintézésében forduljon alapítványunkhoz bizalommal az alábbi telefonszámon:
Tel: 06-30-443-6288 Kaiser Kornél