Júliusban és augusztusban sem pihentünk, kihasználtuk a nyár adta lehetőségeket, klienstalálkozó Siófokon, Spinning, Bachata!

Közzétéve: 9 hónapja

A nyár elejei lendületünket tartva júliusban, és augusztusban sem pihentünk, ha programokról volt szó. Július 21-én pénteken Siófokon voltunk a klienstalálkozó jegyében. Egy közös hajókázással indítottuk a napot, ahol kvíz kérdésekre válaszoltunk. Később két részre oszlott a csapat. Egyik fele a helyi strandra ment, míg másik része a várost fedezte fel. Szebbnél szebb helyeken jártunk, mint a Rózsakert, Jókai park, vagy a híres Víztorony, melynek a tetején egy múzeum is látogatható. A napot egy nagyon finom ebéddel zártuk egy helyi étteremben.
A klienstalálkozóután pár nappal biciklikre pattantunk, és július 24-én spinning maratont tartottunk a tavalyi nagy sikerre való tekintettel. Ezen a programon is, mint a legutóbbihoz hasonlóan csapatokba rendeződtünk, melyek 4 fősek voltak. A pécsi klienseinken kívül voltak szekszárdiak, és kaposváriak is, itt így újra volt lehetőségük azoknak találkozni, akik esetleg a klienstalálkozón ismerkedtek meg. A program két órán keresztül tartott, és ezt becsületesen végig biciklizte mindenki, mégis a résztvevők tele energiával, és feltöltődve, mosolyogva hagyták el a termet.

A spinning versenyt nemsokkal egy egészen más mozgásos program követett, méghozzá a bachata.
De mi is a bachata? A bachata egy karib eredetű, a salsánál lágyabb hangzású, melankolikus hangulatú latin zenei stílus. Az eredetileg a Dominikai Köztársaságból származó gitárzene a merengue-vel karöltve mára a salsa klubok közkedvelt kiegészítő táncává fejlődött. Népszerűségét az egyszerű, könnyen megjegyezhető lépéseinek köszönheti.

Szekszárdon valósult meg ez atáncos programunk, mely két alkalmat ölelt fel, amik augusztus 4-én, és 25-én voltak megtartva. Itt is garantált volt a jó hangulat, a sok nevetés, és természetesen a tánc mellett, a jó társaság is. Párokba rendeződtünk, és Schmidt Zoltán vezetésével eltudta sajátítani mindenki a lépéseket, így az alkalom végére profi táncosokká váltunk.