Köszönet a PTE Szemészeti Klinika Szemészeinek!

Közzétéve: 18 napja
rollup kihelyezés

A PTE Szemészeti Klinika orvosaival hosszú múltra tekint vissza a kapcsolatunk. Az elmúlt 10 év során személyes találkozásokon, eszközbemutatókon, szakmai napokon keresztül számtalan alkalommal érintettük a vakok és gyengénlátók rehabilitációjának kérdéseit. A szemészorvosoknak, akik először találkoznak a frissen látássérültté vált emberekkel, óriási szerepük van abban, hogy az érintettek ne álljanak kétségbeesetten, tanácstalanul ebben az embert próbáló helyzetben, hanem minél előbb szakszerű segítséghez jussanak! Kiemelten intenzív és folyamatos az együttműködésünk az olvasást segítő eszközök megismertetésében és támogatott beszerzésében.
Az elmúlt hónapban Dr. Csutak Adrienne professzor együttműködésének köszönhetően már nagy felületű tájékoztató rollup hívja fel a figyelmet szolgáltatásainkra a PTE Szemészeti Klinika várójában! Reményeink szerint így még több emberhez eljut a segítség!
Nagyon köszönjük az együttműködést, a sok éves együtt gondolkodást! Köszönjük, hogy egyek vagyunk szívügyünkben, hogy megkönnyítsük a látássérültek életét!