Lélektér estek Pécsen a Civil Közösségek Házában

Közzétéve: 2 éve

Kedves Érdeklődők!
Szeretnénk tájékoztatni Önöket egy minden hónap második hétfőjén ismétlődő előadásról, névszerint „Lélektér Estek”. Az előadás témája: Gyász és Veszteségfeldolgozás Gyerekkortól, ami Dr. Mucsi Georgina (gyászkísérő, gyászcsoport vezető és szociális munkás) vezetésével és a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány szervezésében valósul meg.
Az előadás során a veszteségfeldolgozás rögös útjának gyakorlati kérdéseire helyeződik a hangsúly, mely során a hallgatóság által hozott kérdések kapnak majd főszerepet. A gyász, veszteség mindannyiunk univerzális tapasztalata, életkortól függetlenül. Mégis mi segíthet ilyenkor? Hogyan segítheti a szülő, nagyszülő, pedagógus, szociális segítő vagy más felnőtt a gyermek gyászát a különböző életszakaszokban?
Az előadás első alkalommal November 14.-én 18 órától a pécsi Civil Közösségek Házába (Pécs, Szt. István tér 17.) valósul meg, melyre az előzetes regisztráció szükséges, az alábbi linken:
www.ifjúsagi-lelkisegely.hu
A belépő háromféle támogatójegyet tartalmaz: Alap támogatójegy 1000-1495 Ft | Emelt támogatójegy 1500-2995 Ft | Mecénás támogatójegy 3000 Ft-tól.
További információért, keressék Alapítványunk szociális munkásait.
Köszönjük!
Kaiser Kornél
szociális munkás