Pályázati kiírás a 2022-es évben csatlakozott Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének tagjai számára!

Közzétéve: 2 éve

A Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete nemrégiben zárta le a 2022-es évi segédeszközpályázatát, melyre hatalmas érdeklődés mutatkozott. Ezen pályázat alapján régebbi tagok voltak jogosultak a támogatás elnyerésére. Az idei évben viszont az egyesület számos új tagot köszönthet, így szeretnék ha ők is részesülhetnének hasonló pályázati kedvezményben. Az egyesület ezért egy kisebb mértékű pályázatot indított el, mely a 2022-es évben belépett tagokat kívánja megsegíteni.

Pályázati feltételek: Támogatásban részesülhet a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének 2022. évben belépett új tagja. Egy pályázó csak egy pályázatot adhat be, azon is csak 1 eszközre pályázhat.

A pályázatokat a pályázati adatlapon lehet benyújtani, melyet 2022. november 30.-ig lehet az egyesület irodájába személyesen vagy postai úton eljuttatni.
Az adatlapokat az egyesület irodájában, ügyfélfogadási időben segíthetnek kitölteni, illetve klienseink számára, akik az idei évben lettek a szervezet tagjai, számukra alapítványunk szociális munkása, Kaiser Kornél nyújthat segítséget.
Letöltési linkek:
2022 évi segédeszköz pályázat új tagoknak kiíráskülső, Word dokumentum, új ablakban nyílik
2022 évi segédeszköz pályázat új tagoknak adatlapkülső, Word dokumentum, új ablakban nyílik