Rövidesen két új klubfoglalkozás indul, szeretettel várunk mindenkit!

Közzétéve: 6 éve

A Ki-Látás Alapítvány szeretettel ajánlja minden kedves érdeklődő figyelmébe az alábbi két új klubfoglalkozást.

Női csoport

Simon Emese pszichológus Női Kört hirdet meg, melyet péntekenként tart majd, 13-15 óráig. Az első időpont június 29. péntek 13 óra. Helyszín: SINOSZ épülete (Irányi D. u. 12.).
Ezen a klubbon kizárólag nők vesznek részt, s olyan dolgokkal foglalkozunk majd, melyek a nőket érintik: legyen szó férfiakról, nevelésről, főzésről, bármiről, nincsenek tabuk! Lehet majd enni – inni, táncolni, ami csak jól esik nekünk, tehát egy könnyed, jó hangulatú foglalkozásra lehet számítani, melynek célja, hogy megéljük a nőiségünket és az összetartozás élményét! A csoport utolsó alkalma augusztus 3.a. A részvételi szándékról visszajelzést kérünk!

Önsegítő csoport

Simon Emese pszichológus Önsegítő csoportot hirdet meg, melynek fókuszában a látássérülés, és az azzal összefüggő életviteli nehézségek állnak majd. Ebben a csoportban lehetőségünk lesz kérdezni egymástól és praktikus tanácsokat adni egymásnak.
A csoport csütörtökönként lesz megtartva 13 órától a Ki-Látás Alapítvány kaposvári irodájában (Fő u. 45., I. em.). A csoport alkalmanként 3 órán keresztül tart majd. Az első alkalom július 12. csütörtök. Az utolsó alkalom augusztus 2-a. A részvételi szándékról visszajelzést kérünk!

A két csoport közül nem kell választani, mindkettőre el lehet jönni!
Jelentkezni a 30-443-62-88 telefonszámon vagy az info@kilatas.hu e.mail címen lehetséges.